Общи условия

Настоящите "Общи условия" уреждат взаимоотношенията между oнлайн магазин outletanglia.com (наричан по-долу ПРОДАВАЧ) от една страна и потребителите(КЛИЕНТИТЕ) на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн outletanglia.com (наричан за краткост сайт). Тези условия обвързват всички потребители, които с маркирането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на outletanglia.com (с изключение на линка към настоящите "Общи условия") се съгласяват, изцяло приемат и се задължават да спазват тези "Общи условия".

 

РЕГИСТРАЦИЯ

Можете да поръчате от outletanglia.com като гост или като регистриран потребител.

За да се регистрирате трябва да изберете уникално потребителско име или и-мейл адрес и парола, както и да посочите адрес за доставка, име и фамилия, e-mail, телефон за връзка, при което Вашите данни ще бъдат запаметени в нашата система. След успешна регистрация и съхраняване на Вашите данни в системата, при всяка нова поръчка Вие ще имате възможност да промените адреса за доставка и личните си данни, както и да посочите Ваш представител, който да приеме поръчката – ако това е необходимо. При маркиране на полето "Съгласен съм с "Общите условия"”, Вие правите електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което потвърждавате че сте запознат  и приемате настоящите условия.
 

ПОРЪЧКА

Можете да поръчате от outletanglia.com 24ч. в денонощието, включително в събота и неделя и официални празници. Всички поръчки направени до 16.30ч. се обработват и изпращат във същият ден. Всички поръчки направени след 16.30ч. се обработват и изпращат на следващият работен ден. При финализиране на Вашата поръчка имате възможност да прегледате продуктите, които сте избрали както и информацията за доставка и връзка с Вас – и при нужда да направите корекции. Ще бъдете уведомени чрез имейл за получаването, потвърждаването и изпращането на Вашата поръчка. Потвърждаването на всяка ПОРЪЧКА става чрез имейл, с което поръчката се счита за активна и постъпила за обработка. В случай, че има проблем с наличностите по Вашата поръчка Наш оператор ще се свърже с Вас за уточнение. Във всеки един момент можете да проверявате статуса на Вашата поръчка във Вашият профил в outletanglia.com.

ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА

Цената на поръчката е цената на продукта плюс цената за доставка

ДОСТАВКА НА ПОРЪЧАНИ СТОКИ

Поръчките се доставят до 2 ( два) работни дни от момента на потвърждаването им (забавяне до 4 (четири) работни дни може да има за отдалечени населени места).
  ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Възможни проблеми при осъществяване на поръчката:

  • Един или повече от поръчаните артикули не е наличен: при такива обстоятелства представител на outletanglia.com ще се свърже с Вас във възможно най-кратки срокове.
  • Адресът за доставка/плащане е непълен или погрешен
  • Погрешен телефон за връзка с клиента
     

МЕТОДИ ЗА ПЛАЩАНЕ

  • Наложен платеж (при получаване на стокaта) – плащате цялата дължима сума на куриера при получаване на поръчката

ОТКАЗ НА ПОРЪЧКА

  • Според разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП, потребителят има право да върне закупената от него стока. Клиентите на онлайн магазин Аутлет Англия имат право да върнат закупената стока в рамките на 15 работни дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да бъде в оригинална опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката.
  • Разходите по транспорт и доставка на отказаните продукти са за сметка на клиента.

РЕКЛАМАЦИЯ

Рекламации се правят в следните случаи-

1-Стоката е с дефект, 2-Изпратен е грешен артикул.

Всички стоки се изпращат с опция тест и преглед и рекламация за дефектна стока или сгрешен артикул, трябва да се направи незабавно,в присъствието на куриера и стоката да се върне незабавно в офиса на Спиди, от кoйто е изпратена.Разноските по завръщането на стоката се заплащат от клиента.Рекламации на по-късен етап в тези случаи няма да бъдат уважени.

ПРОЦЕДУРА ПРИ ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

В случай, че не сте избрали подходящия размер или стоката не удовлетворява вашите представи и очаквания, може да я върнете в срок от 15 дни от датата на получаването и.В този случай трябва да попълните формуляр за връщане на стока. Попълни формуляр за връщане ТУК.Стоката трябва да бъде в оригиналната опаковка и да няма следи от употреба и повреждане.Стоката трябва да бъде изпратена до офис на Спиди гр. Велико търново ул.Козлодуй 4. В случай,че след  приемане на стоката от наша страна,всички условия са спазени, ние ви възстановяваме сумата на стойността на закупената от вас стока по банков път, на посочена от вас банкова сметка, във формуляра за връщане, в 14 дневен срок от приемането на стоката от нас. Ако стоката е повредена,нарушена е целостта на опаковката или не е в добрия търговски вид, в който сме ви я изпратили, сумата няма да ви бъде изплатена.Стоките от раздел бельо, бански и бодита не подлежат на връщане, освен в случай на рекламация-когато продуктът е дефектен или сме ви изпратили грешен артикул и това трябва да стане в присъствието на куриера.ПРОЧЕТИ УСЛОВИЯТА ЗА РЕКЛАМАЦИИ ПО-ГОРЕ.

Върнати пратки с наложен платеж няма да бъдат приети.

Върнати пратки с друга куриерска фирма освен СПИДИ няма да бъдат приети.

СПОРОВЕ И ЖАЛБИ

За всякакви въпроси,неуредени в тези Общи Условия и допълнителни питания,може да се свържете с нас на посочените  e-mail адреси: info.outletanglia@gmail.com,  info@outletanglia.com

Често задавани въпроси

Трябва ли да се регистрирам, за да направя поръчка?

Не, не е задължително да се регистрирате. В случай, че решите да го направите, Вие ще пазарувате по-удобно, ще можете да следите статуса на направените поръчки, както и да получавате информация за най-актуалните ни предложения и промоции.

Как да се ориентираме правилно с размерите?

На всяка продуктова страница ще откриете връзка към ориентировъчна таблица с размери .Всички артикули  в нашия онлайн магазин са   отбелязани с номера  по европейската  номерация- както са отбелязани и на етикита на самия продукт, защото стоките са внос от Англия от английски производители. В таблицата ще се ориентирате на кой размер от българската номерация отговаря продукта, а също така и за ширина и дължина в сантиметри. За ваше улеснение в повечето от описанията на продуктите сме оттбелязали и мерки в сантиметри.Ако искате да разберете дали харесаната от вас дреха ще ви стане, иземрете съответните мерки в см. на ваша подобна дреха,която ви стои добре и сравнете с нашите размери.